MENU
Over Ons
Menu
MENU
Over Ons
Reserveren
RESTAURANT MINERVA
MENU
Voorgerechten
Tomaat – grijze garnalen handgepeld – cocktailsaus
€34
Tartaar kalfsvlees “anguilo”
€34
Ganzenleverpastei – rode ui – brioche
€38
Noordzeekrab – mimosa - asperges
€36
Garnaalkroketten - volgens de beste traditie
€29
Krokante kalfszwezerik – artisjok – girolles
€39
Asperges - langoustines
€39
Asperges – vlaamse wijze/mousseline
€34
Hoofdgerechten
Zeebaars in grof zeezout – sauce vierge - 2 personen
€96
Turbotin meunière – salade – frieten
€48
Kabeljauw “Aurore”
€48
Lam – rozemarijn - gratin dauphinois
€50
Filet pur – gerookt – bordelaise - dragon
€59
Jonge Franse duif – “Clamart”
€52
Barbarie eend op de wijze van Rouen - 2 personen
€120
Lunchmenu (90’)
Naar gelang het marktaanbod. Met aangepaste wijn €25
€55
Degustatiemenu
4 gangen. Met aangepaste wijn €45
€90
Desserten
Dame Blanche - chocoladesaus - slagroom
€16
Crepe Normande - vanilleroomijs
€16
Assortiment kaas - noten/vijgen brood
€18
We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.
Philip en An Iserbyt
Maak een reservatie